Actualitate

Subprefectul Ion Stan a depus jurământul

Luni, 25 mai 2020, începând cu ora 17:00, în sala de ședințe a Instituției Prefectului a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către Ion Stan, subprefectul județului Călărași.

Ceremonia a fost deschisă de secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Sorescu Gheorghe, care a dat citire Hotărârii de Guvern prin care Ion Stan a fost numit în funcția de subprefect.

După depunerea jurământului, subprefectul Ion Stan a rostit o scurtă alocuțiune:

„În primul rând, mulțumesc domnului prim-ministru Ludovic Orban, pentru încrederea acordată. Odată cu numirea mea în funcția de subprefect al județului Călărași, îmi asum în totalitate responsabilitățile ce decurg funcției și voi susține toate măsurile din Programul de guvernare care pot conduce la dezvoltarea județului nostru, printr-un dialog permanent cu autoritățile publice locale, cu partenerii de dialog social, cu mediul privat și reprezentanții mass-media. Doresc să transmit tuturor cetățenilor județului Călărași că voi fi permanent la dispoziția lor, pentru rezolvarea oricăror probleme, în limita competențelor legale pe care le deține Instituția Prefectului”, a declarat subprefectul Ion Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *