Social

“Taloanele mov” de pensie, păstrate de oficiul poștal până la sfârșitul lunii

Având în vedere actul adițional nr. 37 la Convenția încheiată cu Compania Națională Poșta Română, referitoare la beneficiarii de prestații acordate în sistemul public de pensii, stabilite și plătite de casele teritoriale de pensii, care au optat pentru plata drepturilor bănești în cont curent sau în cont de card, Casa Județeană de Pensii (CJP) Călărași informează că:

Începând cu luna martie, pentru beneficiarii care nu au fost găsiți la domiciliu și au fost avizați, documentele de informare cu privire la sumele plătite “TALOANELE MOV” nesolicitate se vor păstra la sediul subunității poștale până în ultima zi lucrătoare a lunii în curs.

După acest termen, se vor arhiva la sediul Oficiului Județean de Poștă corespunzător pentru o perioadă de 24 de luni față de luna de prezentare și vor putea fi transmise la domiciliul beneficiarilor de drepturi sau împuterniciților, după caz, la solicitarea acestora.

În situația în care taloanele mov nu vor fi solicitate în cele 24 de luni de către beneficiarii de drepturi sau împuterniciții acestora, vor fi transmise de fiecare Oficiu Județean de Poștă, arhivate, către casele teritoriale de pensii.

foto: alba24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *