Actualitate

Trupul tânărului înecat a fost găsit

Pompierii militari călărăşeni împreună cu scafandrii din cadrul I.S.U. “Dobrogea” al județului Constanţa au căutat, în perioada 16 – 20 mai 2020, trupul unui tânăr de 17 ani înecat în zona „Plaja Tineretului”. În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 9:15, trupul acestuia a fost găsit plutind la suprafaţa apei, în dreptul unei terase din Parcul Mare din municipiu.

Echipaje specializate de căutare salvare ale pompierilor călărășeni împreună cu un echipaj de scafandri de la I.S.U. „Dobrogea” al județului Constanța au întreprins misiuni de căutare pe brațul Borcea pentru găsirea trupului unui tânăr în vârstă de 17 ani, care s-a înecat în ziua de 16 mai, în jurul orei 16.45, în zona „Plaja Tineretului”. S-a intervenit în fiecare din aceste zile cu bărci cu motor și echipamentele specifice de căutare. Astăzi, 20 mai, în jurul orei 9:15, trupul băiatului înecat a fost găsit. Pompierii militari au extras trupul neînsufleţit şi l-au predat Serviciului de Medicină Legală.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care tânărul în vârstă de 17 ani şi-a pierdut viaţa, sfârşind înecat în apa braţului Borcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *