Administrație Sănătate

Un nou centru de vaccinare, în municipiul Călărași

Primăria Municipiului Călăraşi a amenajat un nou centru de vaccinare, la sala de sport a Şcolii Tudor Vladimirescu (fosta Școală Nr. 11), care va deveni funcțional din data de 15 februarie 2021.

Centrul care cuprinde două cabinete medicale, zonă de triaj, zonă post-vaccinare şi spaţiu de prim ajutor se adresează persoanelor care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din etapa a doua, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale.

Imunizarea se va  realiza cu vaccinul AstraZeneca (persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani), iar procesul de vaccinare, care se va desfăşura de luni până duminică, în intervalul orar 08.00-20.00, va fi asigurat de doi medici, patru asistenţi şi doi registratori medicali, pe fiecare tură.

𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗶̂𝗻 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝘃𝗮𝗰𝗰𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲 𝘃𝗮 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗱𝗼𝗮𝗿 𝗱𝗲 𝗽𝗲 𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗭𝗮̆𝘃𝗼𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗹𝗮 𝘀𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁.

“Pentru a preîntâmpina intersectarea cu elevii aflaţi la cursuri, vă rugăm să nu utilizaţi celelalte intrări care permit accesul în unitatea şcolară”, transmite Primăria Călărași.

Primul centru de vaccinare amenajat de Primăria Municipiului Călăraşi, situat pe strada Speranţei nr. 4 (sediul ENEL), a devenit funcţional din 20 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *