Warning: getimagesize(): Filename cannot be empty in /home/opiniacalarasi/public_html/wp-content/plugins/wp-open-graph/output.class.php on line 306
Actualitate

Vâlcelele/ Percheziție domiciliară la sediul unei societăți comerciale care fabrică produse dezinfectante

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și Secției 7 Poliție Rurală Dor Mărunt au oprit în trafic un autovehicul de marfă ce transporta 8.900 recipiente cu produse dezinfectante, fabricate pe raza localității Vâlcelele, județul Călărași.

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară  la sediul societății comerciale.

Procesul de producție și autorizațiile existente vor fi analizate de lucrători din cadrul Direcției de Sănătate Publică Călărași.

În cauză  se efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de „deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 țigarete, 400 țigări de foi de 3 grame, 200 țigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere și vinuri, peste 300 litri”,, faptă prev. de art.452, alin.1, lit. h din Codul Fiscal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *