Actualitate Politică

Vasile Iliuță: “Încearcă să mă elimine pentru că le-am deranjat în permanență blaturile și interesele”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Călărași, Vasile Iliuță a făcut declarații despre ședința Biroului Politic Local a PNL, care a avut loc ieri, 25 februarie a.c, tema fiind excluderea acestuia din partid. Iliuță a precizat că încercarea de ieri a membrilor Organizației Județene a PNL Călărași i-a confirmat faptul că “anumite persoane au dificultăți în a citi și în a aplica legislația”. Șeful CJ a dat asigurări că pe linie administrativă va continua proiectele pentru comunitate.

“Cred că este timpul ca toată lumea să știe ce se întâmplă în lumea politică de la Călărași.
Nu mai este un secret faptul că cei care ani de zile au ținut municipiul și județul într-o zonă de subdezvoltare sunt foarte deranjați de tot ceea ce fac pentru a întrepta lucrurile.

Știți foarte bine că de 3 ani si jumătate tot încearcă să mă elimine din funcția administrativă pentru că le-am deranjat în permanență blaturile și interesele.

Ultima încercare, cea de ieri, mi-a confirmat faptul că anumite persoane au dificultăți în a citi și în a aplica legislația. Din păcate, unii dintre ei se află în funcții care gestionează destinele unei comunități.

Să vă explic pe înțelesul tuturor:

Ieri a avut loc o ședință a unei organizații locale din care eu NU fac parte și care neavând nicio competență a votat excluderea mea prin niște voci care toată viața nu au făcut decât să trăiască pe spatele cetățeanului.

Pentru mine nu este o surpriză ceea ce se întâmplă. Eu nu am nicio așteptare de la aceste personaje și este evident că nici dumneavoastră nu mai aveți.

Este timpul ca politicienii să înțeleagă că rolul lor este de a fi continuu în slujba cetățeanului și nu al propriului lor buzunar.

Vă spun un singur lucru: Pe linie administrativă, eu cu echipa mea voi continua proiectele pentru comunitate ale căror rezultate se văd, iar din sfera politică vă mărturisesc că există un val cert de susținere pentru tot ceea ce am inițiat”, a declarat, pe o rețea de socializare, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *