Social

A început repartiţia biletelor de tratament balnear pentru anul 2022

Casa Națională de Pensii Publice anunță începerea procesului de atribuire a biletelor de tratament balnear solicitanților îndreptățiți, asigurate prin unitațile de tratament aflate în proprietatea sa. Conform prevederilor Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, Casa Națională de Pensii Publice are în proprietate unitățile de tratament balnear – S.C. T.B.R.C.M –S.A.  Pentru prima serie, Casei Județene de Pensii Călărași i-au fost repartizate bilete de tratament în stațiunile pe care le deține Societatea de Tratament Balnear și Recuperare a Capacității de Muncă “T.B.R.C.M.” – S.A., respectiv: Amara (38 bilete), Bala (4 bilete), Buziaș (2 bilete), Covasna (3 bilete), Lacul Sărat (2 bilete), Pucioasa (2 bilete) și Sărata Monteoru (2 bilete) cu începere din 9, 10 și 11 martie (în funcție de stațiune).

Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de biletele nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă.

Până în prezent, pentru acest an, au fost depuse 149 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Persoanele interesate, care și-au depus cerere pentru acordarea unui bilete de tratament și care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege, se pot adresa Casei Județene de Pensii Călărași în vederea eliberării unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitării.

Biletele de tratament pentru prima serie se pot ridica de la sediul instituției, începând cu data de 07.03.2022.

Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile.

Persoanele interesate pot obține relații suplimentare la numărul de telefon 0242/315235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament.

Foto: turntv.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *