Actualitate

Călărași/ 62 persoane infectate cu noul coronavirus, 46 vindecate și două decedate

În județul Călărași, astăzi, 6 mai, se află în carantină instituționalizată 218 persoane, iar în autoizolare sunt 224 persoane, monitorizate la domiciliu. În ultimele 24 de ore, au ieșit din carantină 17 persoane, iar 6 persoane au finalizat perioada de izolare de 14 zile. De asemenea, menționăm că în județul nostru, până la această dată, au fost confirmate 62 de persoane cu COVID-19, dintre care 46 de persoane au fost declarate vindecate și 2 persoane au decedat.

Angajați ai Poliției, Jandarmeriei și Poliției Locale continuă să acționeze integrat pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgență și de ordonanțele militare în vigoare, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.
Polițiștii și jandarmii au aplicat, în ultimele 24 de ore, 36 de sancțiuni în valoare de 59.000 lei persoanelor care nu au respectat măsurile/restricțiile stabilite de Ordonanța Militară nr. 3 din 24.03.2020, referitoare la condiţiile în care se poate realiza circulaţia.
Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.
Totodată, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia alocată lor +4021.320.20.20.

ÎN CONTINUARE VĂ RUGĂM SĂ RESPECTAȚI REGULILE ELEMENTARE DE CONDUITĂ ȘI DE IGIENĂ ȘI MĂSURILE TRANSMISE DE CĂTRE AUTORITĂȚI!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *