Administrație

Consulul Turciei la Constanța, în vizită la Prefectura Călărași

Prefectul județului Călărași, Marian Stoica, a primit, astăzi, 18 noiembrie a.c., vizita Consulului General al Republicii Turcia la Constanța, Emre Yurdakul. Acesta a dorit să facă o vizită de prezentare la Instituția Prefectului – Județul Călărași, dar și la alte instituții reprezentative din municipiul reședință al județului.

Vizita a constituit un bun prilej pentru Consulul General al Republicii Turcia la Constanţa de a prezenta noua conducere a Consulatului, Excelenţa Sa fiind la începutul misiunii diplomatice în România, de la data de 01.08.2020.

Prefectul Marian Stoica, în calitate de reprezentant al Guvernului României în teritoriu, i-a urat bun venit Consulului General al Republicii Turcia, făcându-i acestuia o prezentare a județului și a principalelor obiective economice.

Cu această ocazie, E.S. Emre YURDAKUL şi-a manifestat interesul pentru oportunităţile de afaceri pe care judeţul Călărași le are la acest moment şi pentru dezvoltarea unor relaţii de colaborare cu autorităţile călărășene, adăugând că principalele sale obiective sunt creșterea calității serviciilor consulare și dezvoltarea relațiilor între cele două țări în mai multe domenii precum economic, social și educațional.

Oaspetele turc a mulțumit pentru buna primire și s-a declarat onorat să reprezinte Republica Turcia în România, la Consulatul General al Republicii Turcia din Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *