Actualitate

Doi șoferi s-au ales cu dosare penale

La data de 15 iunie a.c., în jurul orei 15:55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru control un microbuz, care se deplasa pe strada Prelungirea București, din municipiul Călărași.

Din primele cercetări, fiind testat cu aparatul etilotest, a reieșit faptul că șoferul, un bărbat, de 59 de ani, conducea microbuzul având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru a i se recolta mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Dosar penal întocmit pentru conducere sub influența substanțelor psihotrope

 La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au oprit pentru verificare un autoturism, ce se deplasa pe strada Variantă Nord, din municipiul Călărași.

Conducătorul autovehicului, un tânăr, de 24 de ani, a fost testat cu aparatul drug test,  rezultând o valoare pozitivă la substanța ”BZO”și ”THC-5”, ulterior fiind condus la spital, pentru a-i fi recoltate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *