Politică

Dragoș Coman: “Nu e o dorință personală să intru într-o primărie condusă de PSD”

Dragoș Coman nu își dorește funcția de viceprimar al municipiului Călărași. Acesta preferă să rămână secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului.

Am tot discutat posibilitatea de a merge viceprimar. Nu e o dorință personală să intru într-o primărie condusă de PSD. Din contră, punctul meu de vedere și poziția mea în cadrul partidului, și îmi cer scuze dacă nu ar trebui să spun lucrul acesta, e că PNL ar trebui să facă opoziție în toți cei patru ani. E destul de complicat, cu o astfel de majoritate și cu actualul format al Primăriei Municipiului Călărași, să reușești să îți impui punctul de vedere, mai ales că nu ai o majoritate nici măcar simplă în consiliu. Deci, din punctul meu de vedere, dacă partidul e de acord cu mine, voi rămâne la Ministerul Tineretului și Sportului, pe aceeași funcție pe care o ocup și acum, aceea de secretar de stat, a precizat Dragoș Coman.

Deși nu crede că există mari șanse ca PNL Călărași să aibă un viceprimar, liderul interimar al partidului, Emil Dumitru, a declarat că va fi propus un candidat pentru această funcție.

Din perspectiva celor 7.800 de voturi pe care călărășenii le-au acordat candidatului PNL, chiar dacă din perspectivă a negocierii și a  formulei politice nu avem mari șanse de a avea un viceprimar, va trebui să luăm o decizie, să prezentăm un profil de candidat, chiar dacă, repet, calculele politice de astăzi nu sunt așa de favorabile pentru a și avea câștig de cauză”, a spus Emil Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *