Sport

Echipa Mostiștea Ulmu va juca meciurile pe stadionul Ion Comșa

Astăzi a avut loc o întâlnire între președintele Consiliului Județean (CJ) Călărași, Vasile Iliuță și patronul echipei Mostiștea Ulmu, Vasile Tîrșolea. Potrivit CJ, discuțiile s-au axat în special pe susținerea echipei din comuna Ulmu pentru ca formația să joace meciurile de pe teren propriu, pe arena Ion Comșa din Călărași.

Șeful Consiliului Județean și-a dat acordul ca echipa de pe malul Mostiștei să joace la Călărași.

„Îi mulțumim domnului Vasile Tîrșolea pentru investițiile pe care domnia sa le face în județul nostru pentru promovarea Sportului de performanță și îl asigur de tot sprijinul nostru și al echipei noastre de la Consiliul Judeţean”, a spus Iliuță.

Vasile Tîrșolea a declarat:

„Eu am spus că vrem ca meciurile noastre să le jucam la Călărași. Chiar dacă este o echipa privată, Ulmu aparține județului. Am găsit înțelegere, dar și susținere din partea Consiliului Județean.”

La întâlnirea de astăzi au mai participat, din partea CJ Călărași, Marian Dinulescu, Eduard Grama, Florin Brișan, Cristian Zanfir- președintele AFC Dunărea, iar din partea clubului ACS Mostiștea Ulmu, George Alexandru și Ioan Mironaș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *