Educație

Elevii călărășeni se pot înscrie la concursul “Cărţile poştale îţi arată lumea”

Compania Naţională Poşta Română a lansat concursul “Cărţile poştale îţi arată lumea”, iar elevii din județul Călărași se pot înscrie.
Potrivit unui comunicat de presă al instituției, această competiţie presupune colecţionarea a cât mai multor cărţi poştale de către elevi, pe toată perioada concursului (cu data poştei cuprinsă în perioada 27 ianuarie – 13 septembrie 2020), premierea urmând să aibă loc în data de 9 octombrie – Ziua Mondială a Poştei. Obiectivul acestei competiţii este acela de a stimula tinerii în a utiliza, ca mijloc de comunicare, corespondenţa clasică şi de a-i ajuta pe aceştia să cunoască lumea prin intermediul imaginilor de pe cărţile poştale.
Marele premiu va consta într-un laptop pus la dipoziţie de partenerul de concurs şi patru premii, câte unul pentru fiecare secţiune, constând într-un sejur de 5 nopţi în spaţiile de cazare ale Poştei Române, pentru un copil însoţit de părinţi.
Formularele de înscriere în concurs pot fi expediate la următoarea adresă: Oficiul Poştal Brasov 1, Căsuţa poştală 100, până în data de 23 septembrie 2020 (data limită a poştei).
Acest eveniment se află la cea de-a patra ediţie şi se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani. Atât fişa, cât şi regulamentul concursului se găsesc pe site-ul companiei, respectiv www.posta-romana.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *