Actualitate

Infractori condamnați pentru proxenetism, tâlhărie și trafic de droguri, încarcerați în penitenciar

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi informează, într-un comunicat de presă, că, la data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Modelu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 36 de ani, din comuna Modelu, județul Călărași, condamnat la 2 ani și 9 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu Poliția Municipiului Oltenița și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui tânăr, din comuna Curcani, județul Călărași, condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, acesta fiind încarcerat în penitenciar.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat de 34 de ani, din municipiul Călărași, județul Călărași, condamnat la 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii la regimul stupefiantelor, acesta fiind încarcerat în penitenciar.

La data de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au  pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui tânăr, de 28 de ani, din comuna Cuza-Vodă, județul Călărași, condamnat la 3 ani și 7 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cel în cauză a fost încarcerat în penitenciar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *