Actualitate

ISU Călărași/ Activități de îndrumare și control la stațiile de carburanți aflate pe Autostrada Soarelui

Pompierii militari călărăşeni desfăşoară zilnic activităţi de informare preventivă şi control la operatorii economici pentru a combate răspândirea SARS-CoV-2.

Reprezentanții Inspecției de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași au desfăşurat, în data de 5 iulie 2020, mai multe activităţi de îndrumare şi control la stațiile de carburanți de pe Autostrada Soarelui în vederea respectării măsurilor de combatere a răspândirii coronavirusului. La acţiunea din data de 12 Iulie, cadrele Inspecției de Prevenire au verificat cinci stații de carburanți de pe Autostrada Soarelui, lucrătorii acestora şi persoanele fizice, care se aflau în tranzit la acel moment, fiind identificate nereguli pentru care, în unele cazuri s-au acordat avertismente, iar în altele s-au aplicat sancţiunile prevăzute de normele legale în vigoare.

Cetăţenii sunt rugaţi să respecte măsurile stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să respecte distanțarea fizică și măsurile de igienă recomandate de specialiști”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Călărași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *