Administrație Politică

Marius Dulce este sigur că va mai câştiga un mandat la Primăria Călăraşi

Primarul Călăraşiului, Marius Dulce, a declarat, la data de 9 noiembrie a.c., în cadrul unei conferinţe de presă, că este încrezător în realegerea sa pe funcţia de edil, la anul, având în vedere sondajele favorabile şi realizările administraţiei sale.

Conform sondajului comandat de PSD Călăraşi, el ar câştiga, detaşat, un nou mandat, cu peste 60% din voturi, spre deosebire de candidatul PNL, care ar fi obţinut doar 8% din voturi. Dulce a adăugat că nu îl interesează cine vor fi contracandidaţii săi, deoarece scopul lui este doar să îşi facă treaba, astfel încât să răspundă necesităţilor cetăţenilor. Oficialul primăriei este convins că va fi votat, deoarece, spune acesta, s-a ţinut de promisiunile făcute în campania electorală.

Primarul a enumerat câteva dintre proiectele pe care le-a realizat şi pe care le are în plan, cum ar fi modernizarea infrastructurii rutiere, anvelopări de blocuri, intervenţii în cartierele mărginaşe sau accesarea de fonduri europene.

El a afirmat că a respectat cel puţin 80% din promisiunile făcute în campania electorală şi că este omul faptelor, nu al vorbelor.

Totodată, a subliniat că are sprijinul preşedintelui Consiliului Judeţean Călăraşi şi că tandemul Iliuţă-Dulce va obţine nu doar victoria, ci şi un scor frumos la alegerile locale din 2024.

Primarul Dulce a fost ales, în 2020, cu 10.281 de voturi, potrivit rezultatelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, învingându-l pe candidatul PNL, Daniel Ştefan Drăgulin, care a obţinut 7.802 voturi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *