Politică

PSD Călăraşi are candidat la alegerile europarlamentare

Preşedinta Organizaţiei Femeilor-Social Democrate din municipiul Călăraşi, Mirela Tache, a fost desemnată, în data de 19 decembrie 2023, în cadrul Consiliului Politic Judeţean al PSD, să reprezinte organizaţia, pe lista naţională a formaţiunii politice, la alegerile europarlamentare.

Viitoarea candidată pentru o funcţie în Parlamentul European a declarat că speră ca experiența sa profesională, de aproape 25 de ani, în gestionarea a mii de proiecte europene să aducă un plus de valoare pentru PSD Călăraşi.

„Cu unanimitatea colegilor din organizația PSD Călărași, am fost desemnată să reprezint organizația pe lista națională a PSD, la alegerile europarlamentare. Pentru mine aceasta desemnare este cu atât mai prețioasă cu cât propunerea a venit din partea președintelui Organizației PSD Călărași, domnul Vasile Iliuță. Sper ca experiența mea de aproape 25 de ani în gestionarea a mii de proiecte europene, cu o valoare de peste 3 mld de euro, să aducă un plus de valoare pentru PSD. Și de la micuța mea tribună virtuală, transmit mulțumirile mele și toată recunoștința colegilor mei și conducerii organizației”, a notat, pe Facebook, Mirela Tache.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă, a precizat că se poate baza pe tenacitatea Mirelei Tache, deoarece aceasta a demonstrat că poate avea rezultate notabile în plan profesional.

„O felicit pe Mirela Tache pentru nominalizarea și votul de încredere primite astăzi în Consiliul Politic Județean pentru candidatura la funcția de europarlamentar din partea PSD Călărași! Ne așteaptă un an electoral intens și știu că mă pot baza deplin pe tenacitatea Mirelei, un membru important al echipei care a demonstrat până acum că poate avea rezultate notabile în plan profesional”, a punctat Vasile Iliuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *