Social

Sebastian Ghioca ajută, din nou, copiii cu afecțiuni neurologice grave

Pompierul călărășean, Sebastian-Laurențiu Ghioca, se pregătește intens pentru o nouă provocare. De această dată, va străbate, tot pentru Fundația „Copii în Dificultate”, 500 de kilometri pe drumuri de munte, prin Elveția, în încercarea de a cuceri Alpii, având un grad mare de dificultate, aproximativ 17.000 de metri elevație sau, ca idee, de două ori înălțimea celui mai înalt munte din lume- Everest, după cum se arată pe pagina de Facebook a ISU Călărași.

„Spunem încercare, pentru că așa este frumos să zicem! Deși noi știm că el, de obicei, se ține de cuvânt și va duce și această cursă la bun sfârșit. Aleargă pentru Fundația „Copii în Dificultate”, fiind ambasadorul sportiv al copiilor cu afecțiuni neurologice grave. Mai are câteva zile de antrenament și apoi vine marea înfruntare din munții Alpi! Mult succes Sebi! Suntem alături de tine”, a transmis ISU Călărași, pe rețeaua socială.

Amintim că, Sebastian Ghioca a străbătut cu bicicleta 2.760 de kilometri, pentru o cauză nobilă, în luna mai a anului trecut. Acesta a făcut conturul României, pentru a ajuta copiii cu afecțiuni neurologice, de la Fundația „Copii în Dificultate”.

În timpul său liber, ambassdorul faptelor bune sprijină cauzele caritabile. De ani buni, el a decis să ajute copiii fundației menționate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *