Administrație

Străzi modernizate de Primăria Călărași, în 2019

Anul 2019 a însemnat, pentru municipiul nostru, demararea sau finalizarea unor lucrări de modernizare sau reparații a 12 kilometri de carosabil, 29.712 mp de trotuare și 2 kilometri de rețea nouă de iluminat public și rețea subterană de fibră optică, informează Primăria Călărași.

Strada Grivița și Bulevardul Nicolae Titulescu sunt două artere de circulație care vor oferi un confort sporit atât locuitorilor zonei, cât și participanților la trafic, prin lucrări de modernizare carosabil, rețea nouă de iluminat public și rețea de comunicații subterană, reabilitare trotuare, locuri noi de parcare. #Finalizăm în 2020 aceste lucrări ( 3,36 km de stradă, 21.546 mp trotuare, 6.409 mp spații verzi și 360 locuri de parcare) și #continuăm dezvoltarea durabilă a municipiului Călărași.

Anul 2019 a însemnat și finalizarea lucrărilor de reparații capitale pe străzile Mușețelului, Știrbei Vodă și Bd. Cuza Vodă, lucrările de modernizare a primul lot de străzi din cartierul Mircea Vodă (Grădiștei, Crângului, Dumbravei, Mihai Viteazul și Năvodari), lucrările de întreținere pe Varianta Nord, dar și lucrări pe străzile: Dacia, Romană, Prunului, Frunzelor, Fundătura Cazărmii II, Fundătura Cazărmii IV, dr. ing. Ion Ciulinaru, Toamnei, Turturelelor, Prel. Mihai Viteazul, Prel. Năvodari.

Lucrările de modernizare a infrastructurii stradale fac parte din strategia de dezvoltare durabilă a municipiului pe care o implementează administrația locală călărășeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *