Administrație

Ușa Primăriei Călărași, deschisă pentru investitori

Edilul municipiului Călărași, Marius Dulce, a declarat, într-o conferință de presă, că ușa primăriei este deschisă pentru investitorii care doresc să creeze locuri de muncă.

“Ușa este deschisă pentru investitori. Am avut discuții cu cei de la Donalam. Urmează să mă întâlnesc și cu reprezentanții Tenaris și Saint-Gobain, să vedem ce probleme au și cum putem să intervenim pentru a-i ajuta, și cum poate să se implice dânșii în comunitatea noastră. Am avut discuții și cu Gimart, pentru a dezvolta un proiect acolo. Este clar că ușa noastră este deschisă și suntem aproape de toți investitorii”, a spus Dulce.

Marius Dulce: “Trebuie să facem tot ce trebuie pentru a crea locuri de muncă”

Primarul a mai precizat că nu a renunțat la ideea de a aduce Makita la Călărași.

“Am făcut rost de numărul directorului de la Makita. Am sunat, într-o zi, probabil era într-o ședință. O să revin. Deocamdată, au sediul la Brănești și vor să rămână acolo, iar în programul de dezvoltare caută anumite facilități. Încercăm să dezvoltăm un dialog cu dânșii, poate putem să îi aducem, pentru că din informațiile pe care le avem, ei transportă cetățenii din Călărași la Brănești. Deci, nu am renunțat la acest proiect. Trebuie să facem tot ce trebuie pentru a crea locuri de muncă”, a  conchis acesta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *