Administrație

Utilajele de deszăpezire au acţionat pe străzile municipiului Călăraşi

Primăria Municipiului Călărași informează că încă de la ora 03.00, 12 utilaje cu lamă au început să împrăştie material antiderapant pentru înlăturarea stratului de zăpadă. Două buldoexcavatoare au acţionat pe strada Bucureşti şi Prelungirea Bucureşti pentru desfăşurarea traficului în condiţii bune.

Începând cu ora 06.00, societatea BRAI–CATA a mobilizat 81 de angajați pentru a curăţa trotuarele, intervenind de asemenea în intersecţii, treceri de pietoni, în jurul şcolilor şi a staţiilor de autobuz. Un copac a fost doborât, azi dimineaţă în apropierea străzii Cornişei (curtea interioară a Bl. C29), dar nu s-au înregistrat pagube, intervenindu-se pentru ridicarea acestuia.

“Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile HCL 182 / 28.11.2017 privind aprobarea completării Anexei HCL nr. 219 din 29.09.2008 privind aprobarea Regulamentului de Gospodărire Comunală a Municipiului Călăraşi, agenţii economici au obligaţia de a elibera zăpada şi gheața de pe trotuarele şi rigolele din faţa imobilelor pe care le deţin sau le administrează”, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *