Politică

Victor Ponta, la Călărași: „Există alternativă la PSD și PNL, există PRO România”

Victor Ponta, liderul PRO România, a fost prezent la Călărași în data de 9 august 2020. Acesta a declarat, într-o conferință de presă, că partidul PRO România reprezintă o alternativă la celelalte formațiuni politice.

“O să vin, din nou, în timpul campaniei electorale, în Călărași, atât în municipiu, cât și în județ,  pentru a sprijini candidații PRO România. Am venit, în mod special, să văd dacă sunt pregătiți și să discutăm chestiuni tehnice, să le urez succes și să încercăm să facem o campanie eficientă, ținând cont de toate măsurile de siguranță necesare. Chiar în septembrie, când vin, vreau să mergem în cât mai multe localități, să ne vedem cu puțină lume, pentru că nu putem să facem campanie normală, dar să reușim să dăm mesajul că există alternativă la PSD și PNL, există PRO România. E un mesaj pe care îl dăm în toată țara. E important ca la alegerile locale, PRO România să prindă rădăcini. Vreau să vă spun un singur lucru. În afară de candidații la primăriile importante, pe care normal că am vrut să îi cunosc și să facem poze, și să arăt că îi susțin, le-am dat mână liberă referitor la consilieri. Nu vin eu de la București să spun cine trebuie să fie pe listă și în ce ordine. Am încredere că Răzvan Meseșeanu va pune oameni de valoare, care aduc voturi”, a precizat Victor Ponta.

Coordonatorul județean al PRO România Călărași, Răzvan Meseșeanu, a oferit informații cu privire la zvonurile legate de posibila alianță cu PNL, pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

“Discuții au fost cu domnul Filipescu, la solicitarea dumnealui. Dar chestiunile acestea, clar, se vor discuta după numărul de voturi din 27  septembrie. Eu acum candidez pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Mi-am luat foarte în serios această poziție a mea, nu mă gândesc la funcția de vicepreședinte. Eu încerc să gândesc chestiunea aceea cu buturuga mică răstoarnă carul mare. De ce? Pentru că este o conjuctură extrem de favorabilă, unde alți doi se bat să își scoată ochii”, a spus Meseșeanu.

Victor Ponta a făcut și el afirmații despre acest subiect.

Funcțiile de vicepreședinți, viceprimari, le putem discuta după 27 septembrie, dacă avem consilieri. Că altfel, ce împărțim? Ce nu avem? Pot să vă spun, că nu e niciun secret, după alegeri pot să facă orice fel de alianță care este în favoarea PRO România. Cu domnul Filipescu mă cunosc de foarte mulți ani, cred că știe politică bine și nu îl doare gura să promită, dar când numărăm consilierii, atunci discutăm. Când nu îi avem, discutăm degeaba, a conchis Ponta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *