Eveniment

Voluntarii ISU Călărași au primit diplome de apreciere

Voluntarii călărăşeni au fost felicitaţi şi au primit diplome de apreciere, în data de 6 decembrie a.c., pentru activitatea desfăşurată alături de echipajele profesioniste de pompieri ale I.S.U. „Barbu Ştirbei”, cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Voluntarilor.

Pe platoul din incinta Detașamentului de pompieri Călărași, voluntarii înscrişi în Programul “Salvator din Pasiune” au fost felicitați și au primit diplome de apreciere din partea comenzii I.S.U. Călărași şi a doamnei medic coordonator UPU SMURD – doctor în medicină de urgenţă, Viorica Gheorghiţă. Dr. Viorica Gheorghiţă a fost însoţită şi de o tânără studentă la medicină, Toma Miruna, care a ales să studieze medicina de urgenţă şi care a optat să îşi desfăşoare activitatea în mod voluntar la UPU Călăraşi.

“Doar 11 dintre voluntari au fost, astăzi (n.r. 6 decembrie a.c.), prezenți alături de noi, totalul lor fiind de 46. Voluntari din Programul ‘Salvator din Pasiune’ prezenţi astăzi alături de pompieri au fost: Daniela, Rodica, Oana, Jasmina, Andreea A., Angelica, Ştefan, George, Andreea D, Cătălina şi Alexandra. Inspectorul şef al ISU Călăraşi şi doamna doctor coordonator UPU SMURD au avut numai cuvinte de laudă la adresa activităţii voluntarilor, i-au felicitat și le-au acordat diplome de apreciere. Ei, ‘voluntarii din pasiune’ au devenit, în fapt, parte din echipa pompierilor militari călărăşeni și luptă cot la cot pentru salvarea de vieți. Voluntarii programului ‘Salvator din Pasiune’ sunt acei oameni deosebiţi care au ales ca în timpul liber să salveze vieți, să îşi dedice timp preţios din timpul lor liber pentru a ajuta, pentru a fi alături de echipajele profesioniste atât la intervenţiile de tip SMURD, cât şi la celelalte misiuni şi situaţii de urgenţă la care sunt solicitaţi pompierii să intervină. Rezultatele lor sunt impresionante, iar faptele vorbesc de la sine”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi, plutonier adjutant şef Ştefan-Ovidiu Tătăranu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *