Educație

Vrei să devii poliţist? Se caută candidaţi pentru admiterea în învăţământul postliceal

Încă din data de 18 octombrie şi până în 5 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călărași organizează recrutarea și selecția candidaţilor pentru admiterea în unităţile de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Cu această ocazie, astăzi, 27 octombrie a.c., polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, acțiuni speciale și resurse umane au desfășurat o activitate pe platoul din Piața Big Călărași, cu scopul promovării profesiei de polițist, precum și de informare cu privire la modalitățile de admitere în cadrul unităților de învățământ din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Polițiștii călărășeni vor continua activitățile de promovare a profesiei de polițist până la sfârșitul perioadei de înscriere.

Înscrierea candidaților se realizează exclusiv online, în perioada 18 octombrie – 5 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail: resurseumane@cl.politiaromana.ro.

Condițiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conțină dosarul, evaluarea performanței fizice, proba de verificare a cunoștințelor și despre alte neclarități privitoare la admiterea în școlile de agenți de poliție le găsești pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călărași, la secțiunea Carieră – Admitere 2023 – Anunț concurs admitere școli postliceale de ordine publică M.A.I. sesiunea octombrie 202  3 – februarie 2024, link-ul: I.P.J. CĂLĂRAȘI – Anunț admitere în unitățile de învățământ postliceal ale MAI, sesiunea octombrie 2023-februarie 2024 (politiaromana.ro).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *