Politică

Vremea schimbării, în PSD. Mirela Tache, noua preşedintă a OFSD Municipiul Călăraşi

Organizaţia Femeilor Social-Democrate din municipiul Călăraşi are, din data de 20 septembrie 2023, o nouă conducere, în persoana Mirelei Tache, fostă directoare economică a Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia şi actuală directoare a Cabinetului Directorului General, în cadrul aceleiaşi instituţii. Ea o înlocuieşte pe Iuliana Raiu, care a fost lidera pesedistelor din municipiu încă din anul 2020. 

Mirela Tache a fost desemnată pe funcţie în cadrul unei şedinţe, la care au luat parte, printre alţii, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi, Marius Dulce, şeful Organizaţiei Judeţene a PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă şi vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a formaţiunii politice, Bogdan Mihai.

Menţionăm că, Iuliana Raiu a lipsit de la această şedinţă.

„Echipă. Un cuvânt care înglobează tot proiectul meu politic. Totul se face cu oameni, prin oameni, pentru oameni. Acesta este țelul meu. Despre această echipă am vorbit și ieri (n.r. 20 septembrie a.c,.), în ședința ținută cu doamnele sociale-democrate: am pus accent pe unitate, pe sprijin reciproc, pe onestitate, pe asumare și pe implicare. Și am ajuns, împreună, la un punct comun: Organizația Municipală a Femeilor Social-Democrate are o nouă conducere, în fruntea organizației fiind desemnată doamna Andreea Mirela Tache . Îi urez mult succes și știu că își va pune toată experiența profesională și politică în slujba locuitorilor acestui județ. Îi mulțumesc doamnei Iuliana Raiu pentru predarea ștafetei, pentru colaborarea avută, pentru loialitate, implicare, eforturile și munca depusă pentru OFSD Călărași. Mă bucur să văd că începe un nou capitol politic pentru PSD Călărași, un moment de refacere și consolidare a unei echipe politice care va avea rezultate excepționale în viitorul an electoral”, a declarat preşedintele PSD Călăraşi, Vasile Iliuţă, pe o reţea de socializare.

„Ziua de ieri a fost o zi specială pentru mine, am fost nominalizată în funcția de președintă a Organizației Municipală a Femeilor Social-Democrate. Această nominalizare mă onorează dar mă și obligă să fac tot ce îmi stă în putință astfel încât, ÎMPREUNĂ Organizația Municipală și Organizația Județeană, vom reuși să ducem la capăt proiectul politic al domnului primar Marius Dulce și al domnului președinte Vasile Iliuță, respectiv câștigarea alegerilor din 2024. #Unitatea și #respectul sunt condiții indiscutabile pentru a ne atinge țelurile propuse! Cu profesionalism și atașament pentru valorile social-democrației, spirit de solidaritate și respect pentru colegii de partid și pentru membrii comunității din care fac parte, voi încerca să aduc un plus de valoare prin acțiunile pe care le vom desfășura. Cu credință în Dumnezeu și alături de dumneavoastră, ECHIPA PSD Călărași va deveni mai puternică”, notează, pe Facebook, Mirela Tache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *