Politică

Constantin Bîrcă: „Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o în acest an. Vă doresc tuturor sărbători cu bine”

Deputatul PSD Călăraşi, Constantin Bîrcă, a transmis cetăţenilor, prin intermediul publicaţiei noastre, un mesaj dedicat lunii sărbătorilor de iarnă:

„Dragi cetățeni,

Luna decembrie este specială pentru noi toți, deoarece ne aduce mai aproape de cei dragi, de tradițiile și valorile noastre, de spiritul sărbătorilor. Este o lună în care ne bucurăm de frumusețea iernii, de colinde și cadouri, de zâmbete și speranță.

Luna decembrie este și una în care ne facem bilanțul anului care se încheie și ne propunem obiective pentru anul care vine. Este o lună în care ne exprimăm recunoștința pentru tot ce am realizat și ne asumăm responsabilitatea pentru tot ce am greșit. Este o lună în care ne reamintim că suntem parte dintr-o comunitate, dintr-o națiune.

În calitate de deputat, vreau să vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit în acest an. Vreau să vă asigur că voi continua să muncesc pentru binele vostru, pentru a vă apăra drepturile și interesele, pentru a vă oferi oportunități și soluții, pentru a vă reprezenta cu demnitate și onestitate.

Vreau să vă transmit și un mesaj de optimism și de încredere în viitor. Sunt convins că împreună vom construi o Românie mai puternică, mai prosperă și mai solidară. Sunt convins că împreună vom face față provocărilor și vom profita de oportunitățile pe care le avem în față.

Vă doresc tuturor sărbători cu bine, Crăciun fericit, plin de linişte şi pace, și un An Nou cu sănătate, succes și fericire!

Cu respect,

Deputatul PSD, Constantin Bîrcă”.

Sursa foto: Facebook/Consiliul Judeţean Călăraşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *