Administrație

Societatea Drumuri şi Poduri a finalizat reabilitarea unei porţiuni din DN4, în Olteniţa

În data de 12 octombrie a.c., societatea Drumuri şi Poduri Călăraşi a finalizat reabilitarea unei porţiuni din DN4, drum care leagă Bucureştiul de Olteniţa. Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mihăiţă Beştea, săptămâna trecută, în cadrul conferinţei de presă a PSD.

„Astăzi (n.r. 12 octombrie a.c.), finalizăm lucrările la investiţia pe care Consiliul Judeţean a făcut-o în Olteniţa. Mă refer la bucata de aproximativ 2 km ai Drumului Naţional 4”, a precizat Beştea.

Amintim că, sursa citată declara, în luna iunie a acestui an, în cadrul unei alte conferinţe de presă, că valoarea estimativă a investiţiei este de aproximativ 5 milioane de lei.

În prima etapă, societatea a reabilitat 1,8 km de la intrarea din oraşul Olteniţa, mai precis de la staţia Petrom, până la intersecţia cu Bulevardul Mărăşeşti.

Lucrările au fost demarate în luna iunie 2023 şi au fost posibile prin intermediul unui parteneriat între Consiliul Judeţean Călăraşi şi Primăria Municipiului Olteniţa.

Această lucrare a fost o prioritate pentru CJ Călărași şi S.C. Drumuri şi Poduri S.A., de-a lungul întregului proces de reabilitare fiind acordată o atenție deosebită, pentru a evita întârzierile și amânările. Vicepreşedintele Mihăiţă Beştea a urmărit respectarea termenelor de execuție și a impus standarde înalte de calitate pentru această lucrare, cu scopul de a se asigura că investiția va aduce beneficii durabile comunității olteniţene.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *