Actualitate

Amenzi de peste 160.000 de lei, aplicate de poliţişti, în weekend

Pentru ca cetățenii să petreacă în liniște Ziua Internațională a Muncii, poliţiştii au desfăşurat activităţi suplimentare, pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

În perioada 29 aprilie – 1 mai a.c., aproximativ 400 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 36 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 189 de evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 52 de infracțiuni, 5 persoane au fost prinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă.

Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 476 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 160.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 10 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 49 de permise de conducere și retrase 12 certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *