Sănătate

Călăraşi/Situația vaccinării personalului din unitățile școlare

Instituţia Prefectului-Judeţul Călăraşi informează că, 64 de unităţi şcolare, din totalul de 301 unități existente la nivelul județului nostru, au o rată a vaccinării personalului de 100%. Alte 100 de instituţii de învăţământ au o rată a vaccinării personalului cuprinsă între 70 şi 96,9%.

Prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, mulțumește tuturor profesorilor, cadrelor didactice auxiliare și personalului nedidactic, din județul Călărași, pentru că s-au vaccinat.

„Vă mulțumesc că ați înțeles importanța vaccinării și ați ales să vă imunizați împotriva COVID-19. Sper ca cetățenii din comunitățile în care vă desfășurați activitatea să vă urmeze exemplul. Pe cei care nu s-au vaccinat îi îndemn să se informeze doar din surse oficiale, doar astfel pot afla informații corecte, informații care au la bază studii realizate de specialiștii în domeniu, studii reale. Dumnezeu să vă ajute să luați cea mai bună decizie pentru dumneavoastră și familiile dumneavoastră”, transmite prefectul județului Călărași, Valentin Barbu, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *