Eveniment

Moș Crăciun a venit cu cadouri la copiii angajaților Spitalului Județean Călărași

Copiii angajaților din cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) “Dr. Pompei Samarian” Călărași au primit daruri,  în data de 22 decembrie 2021, de la Moș Crăciun. Evenimentul festiv a fost organizat, în premieră, de conducerea instituției spitalicești, în parteneriat cu Consiliul Județean și s-a derulat la Biblioteca Județeană “Alexandru Odobescu”.

“Eroii sunt cei ce salvează vieți, iar unii dintre copiii orașului nostru trăiesc în casă cu ei. Sunt părinții lor! Medici, asistenți medicali, infirmieri, serviciul auxiliar al Spitalului Județean de Urgență Călărași, toți sunt eroii de lângă noi. Astăzi, le-a fost recompensată munca cu sosirea Moșului. O premieră pentru unitatea spitalicească de a oferi daruri micuților personalului sanitar. Sărbătorile magice sunt la Consiliul Județean Călărași”, se arată pe pagina de Facebook a CJ Călărași.

„Aș vrea să le mulțumesc celor cărora, uneori, le mai spunem și eroi. Nu sunt eroi. Sunt oameni obișnuiți, care însă, câteodată, muncesc peste puterile lor. Cu bune și cu rele. Ca într-o familie. Și pentru că suntem o familie, ne-am gândit azi să le facem cadouri simbolice copiilor familiei noastre. Familiei din Spitalul Județean De Urgență Dr. Pompei Samarian Călărași”, a scris, pe o rețea socială, managerul spitalului, Bogdan Mihai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *