Administrație

Vicepreşedintele CJ Călăraşi, Mihăiţă Beştea, în Italia. Află motivul plecării

Vicepreședintele Consiliului Judeţean (CJ) Călărași, Mihăiță Beștea, este prezent în localitatea Grassano, din provincia Matera, Italia. Această vizită a fost posibilă datorită invitației primarului comunei Grasanno, Filippo Luberto, cu care județul Călărași a dezvoltat o relație strânsă de colaborare în ultima perioadă. Alături de acesta se află şi primarul comunei Dor Mărunt, Ion Iacomi.

În luna mai,  o delegație condusă de primarul Filippo Luberto a fost prezentă la Călărași, la invitația primarului comunei Dor Mărunt, Ion Iacomi. La nivelul celor două localități, Dor Mărunt și Grassano, există o colaborare din punct de vedere cultural, după cum informează CJ Călăraşi.

„Am participat la ceremonia de numire ca cetățean de onoare a președintei Curții Supreme de Casație, Margherita Cassano, și a surorii sale, medicul oncolog Alessandra Cassano. Această distincție este o recunoaștere a contribuției semnificative pe care aceste două personalități de excepție au adus-o societății lor și comunității din Grassano. Contribuțiile lor în domeniul juridic și medical sunt demne de admirație și inspirație pentru noi toți. În numele Consiliului Județean Călărași, am transmis mulțumiri primarului Filippo Luberto pentru această invitație specială. Îmi doresc ca această colaborare cu partenerii noștri italieni să întărească legăturile dintre cele două comunități”, a declarat vicepreședintele CJ, Mihăiță Beștea, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *