Administrație Politică

Amelia Giurcan (USR) îl “curtează” pe Liviu Vîrtejanu (PSD)

Fosta lideră a USR Călăraşi, Amelia Giurcan, i-a propus consilierului judeţean PSD, Liviu Vîrtejanu, să se înscrie în partidul din care aceasta face parte. Mai în glumă, mai în serios, propunerea făcută în cadrul şedinţei de Consiliu Judeţean din data de 31 ianuarie a.c. a stârnit amuzamentul tuturor aleşilor locali.

Această aşa-zisă invitaţie într-un nou partid a venit în urma bucuriei pe care consiliera judeţeană a simţit-o atunci când Vîrtejanu a călcat, din nou, pe bec, supărându-l teribil pe preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă.

Nu este o noutate faptul că în PSD Călăraşi, la fel ca în alte formaţiuni politice, există neînţelegeri între colegi şi nu este nici prima dată când Vîrtejanu îi dă “scatoalce verbale” lui Iliuţă, deşi ambii fac parte din acelaşi partid. Aşadar, coabitarea politică în interiorul aceleiaşi organizaţii este grea, în zilele noastre.

„Am o singură propunere. Ca să nu mai pierdem timpul în şedinţele astea, dumneavoastră (n.r. Vasile Iliuţă) să staţi la ferma dumneavoastră, noi (n.r. consilierii locali) undeva pe Coasta de Azur şi să le votăm (n.r. proiectele de hotărâri) la pachet. Legat de online (n.r. şedinţele care se desfăşoară cu prezenţa online a consilierilor), eu văd că pandemia s-a terminat, însă noi mergem tot pe această practică. Sunt nemulţumit de anumite lucruri, în sensul că ai noştri colegi ar putea să aibă o contribuţie, în plen, la aceste discuţii. Eu nu sunt împotriva investiţiilor, fiindcă dacă ar fi să analizez investiţiile pe care le-am realizat, comparativ cu cei care sunteţi la prezidiu, inclusiv dumneavoastră (n.r. Vasile Iliuţă), în afară de  proprietatea privată pe care o aveţi… Deja, văzând cum procedaţi în public, sunt îngrijorat şi vizavi de modul cum aţi obţinut-o. Eu spun lucrurilor pe nume, nu râzând, iar cei care sunt îndrituiţi să facă aceste etichete, îi rog să o facă”, a menţionat consilierul judeţean din partea PSD.

Auzind aceste afirmaţii, Amelia Giurcan a precizat următoarele: Susţin tot ce a spus domnul consilier. (…) O să îi trimit o cerere de adeziune în USR domnului Vîrtejanu”.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *