Eveniment

Centrul Militar Judeţean Călăraşi, la ceas aniversar

Centrul Militar Judeţean Călăraşi a împlinit 43 de ani de la înfiinţare. Cu acest prilej, în data de 5 februarie a.c., instituţia militară a sărbătorit, într-un cadru festiv, acest eveniment.

De-a lungul celor 43 de ani, comanda Centrului Militar Județean Călărași, împreună cu aportul, seriozitatea, profesionalismul, sacrificiile și dăruirea personalului, a asigurat buna funcționare a activității acestei structuri, pe parcursul existenței sale, de la înființare până în prezent.

În prezent, ca rezultat al procesului continuu de restructurare şi modernizare a Armatei României, Centrul Militar Județean Călărași se prezintă ca o structură flexibilă, dinamică şi omogenă, cu un corp de cadre militare şi personal civil contractual redus ca număr, însă angajaţii sunt profesioniști, devotați și deosebit de valoroși, fapt ce îi permite să-şi îndeplinească, în condiţii optime, misiunile pentru care a fost înfiinţat.

„Cu acest prilej aniversar, le adresăm mulțumirile și aprecierea noastră tuturor instituțiilor militare și civile cu care colaborăm, pentru sprijinul necondiționat acordat pentru desfășurarea activităților specifice și pentru că ați demonstrat că sunteți partenerii noștri de nădejde! Mulțumim, de asemenea, tuturor cetățenilor care vă adresați nouă cu încredere, pentru soluționarea problemelor de evidență, pentru îndeplinirea datoriei de cetățeni responsabili prin prezentarea la chemări pentru clarificarea situației militare, sau pentru a urma cursurile instituțiilor militare de învățământ! La mulți ani Centrul Militar Județean Călărași”, transmite Centrul Militar Judeţean Călăraşi, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *