Eveniment Politică

Trei decenii de la consacrarea episcopală a Preasfinţitului Vincenţiu. Senatorul Cionoiu: Îi transmit toate gândurile mele bune și mulți ani în slujba Domnului

Vineri, 2 februarie 2024, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, Episcopia Sloboziei și Călărașilor a sărbătorit „Întâmpinarea Domnului” la Catedrala Episcopală „Înălțarea Domnului” din Slobozia, moment aniversar care a marcat trei decenii de la consacrarea episcopală a Preasfinției Sale.

Prezent la eveniment a fost şi senatorul PSD, Nicuşor Cionoiu.

Parlamentarul a afirmat următoarele, despre participarea sa la evenimentul aniversar:  Episcopia Sloboziei și Călărașilor a sărbătorit astăzi (n.r. 2 februarie a.c.) Întâmpinarea Domnului. Am avut onoarea de a participa la Slujba Sfintei Liturghii la invitația Preasfinției Sale Vincențiu, episcopul Sloboziei și Călărașilor. Totodată, 2 februarie reprezintă data în care Preasfinția Sa sărbătorește 30 de ani de Slujire Arhierească și doresc să-i transmit toate gândurile mele bune și mulți ani în slujba Domnului. În acest loc revin mereu cu smerenie și credință mulțumind pentru binecuvântarea pe care o primesc zi de zi. Vă încurajez să găsiți mereu timp pentru rugăciune și să primiți cu inima deschisă toate darurile vieții pe care Domnul ni le oferă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *