Actualitate

Un bărbat a întreținut raporturi sexuale cu o ovină și s-a ales cu dosar penal

Update: Polițiștii au continuat cercetările, fiind identificate 6 persoane care au fost prezente la fața locului.

Filmarea a fost realizată în vara anului 2019, fiind distribuită pe o rețea de socializare în cursul lunii octombrie a.c..

Totodată, s-a stabilit că ovina aparținea unui bărbat ce era prezent în momentul comiterii faptei. Ulterior, la finele anului 2019, aceasta a fost sacrificată pentru consum propriu.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 27 de ani, din comuna Jegălia, județul Călărasi, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

Față de un al doilea bărbat în vârstă de 19 ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuniilor de „instigarea la rănirea sau schingiuirea animalelor” și „violarea vieții private”.

De asemenea, alte 4 persoane prezente în momentul comiterii faptei sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „instigarea la rănirea sau schingiuirea animalelor”.

 

Polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu cu privire la fapta unui bărbat care ar fi întreținut raporturi sexuale cu o ovină.

La data de 13 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 de Poliție Rurală Modelu s-au sesizat din oficiu, ca urmare a postării pe rețeaua de socializare FACEBOOK a unui videoclip în care apare o persoană de sex masculin, în timp ce ar fi întreținut un raport sexual cu o ovină.

În urma verificărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată, iar pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută și sancționată de art. 25 lit. e) din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

De asemenea, a fost informată Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Animalelor.

În cauză, cercetările continuă pentru identificarea persoanelor aflate la fața locului și a utilizatorului contului de FACEBOOK care ar fi postat videoclipul, urmând ca în cel mai scurt timp Inspectoratul de Poliție Județean Călărași să revină cu precizări suplimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *