Politică

Răducu Filipescu: “PNL și-a asumat să piardă voturi, pentru ca România să câștige o șansă”

“Observ că de câtva timp, de când numărul cazurilor COVID-19 a scăzut în România, PSD-știi au prins curaj și și-au dat jos masca pentru a li se vedea adevărata față: de oameni care n-au făcut nimic pentru țară cât au fost la guvernare și care acum critică orice, oricând.

Să vii acum și să spui “Repornim România”, mi se pare o nerușinare imensă. O lipsă de respect față de românii pe care PSD îi ia de naivi. Oare am uitat ce a făcut PSD la guvernare? Să ne aducem aminte că preocuparea principală a PSD era să-și bată joc de legi în așa fel încât să scape Liviu Dragnea de pușcărie. A uitat cineva asta? Sunt sigur că nu.

Apar acum tot felul de vuvuzele politice care spun că vor să facă ele ce nu a făcut PNL. Păi ce ați făcut pentru țara asta?! Că vi s-a făcut atât de tare frică de ziua judecății încât ați renunțat la guvernare. Ați vrut să scăpați de guvernare, să lăsați PNL povara gestionarii pandemiei, convinși fiind că noi ne vom prăvăli în sondaje. Numai că, așa cum spune românul, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. PNL a gestionat foarte bine criza sanitară iar oamenii văd acest lucru. Da, s-o spunem pe cea dreaptă, dacă PSD voia să rămână cu adevărat la guvernare, la majoritatea parlamentară pe care încă o are, trebuia să fie și acum la guvernare.

Normal că PNL a vrut să vină la guvernare. Pentru că orice minut cu PSD la guvernare era împotriva României, era o nedreptate care se făcea imaginii României în lume, era o lipsă de viitor pentru tinerii care nu mai vedeau nici o speranță în țară și plecau să muncească în străinătate. Și, nu în ultimul rând, vă imaginați cam ce s-ar fi întâmplat în România pe perioada de pandemie cu Viorica Dăncilă și Carmen Dan la butoane?

Da, PNL și-a asumat să piardă voturi luând măsuri pentru ca România să câștige o șansă. Știam că o să fie greu, că o să ni se arunce noroi și bolovani în cap în timp ce reparăm ce a stricat PSD. Puteam să stăm deoparte, până la alegeri, și să câștigăm atunci fără nici un fel de probleme, lăsându-i pe psd-ști să cadă în capcana propriilor minciuni. Dar câștigam noi și pierdea România. Nu puteam să lăsăm să se întâmple așa ceva.

Acum, după ce această pandemie a lovit întreaga lume și a răpus economii puternice din state extrem de performante, vine PSD și acuză PNL că n-a gestionat cum trebuie această criză. Mai sunt doar câteva luni până la alegeri și PSD vrea să se agațe de nemulțumirea firească a oamenilor care și-au pierdut afaceri, locuri de muncă, viața așa cum o aveau până la pandemie.

Practic, PSD vrea să tragă câștig din necazul oamenilor. Să te folosești de această situație grea prin care trece România și să promiți din nou câte în lună și în stele, după ce ai fost la guvernare și n-ai făcut nimic este mai mult decât jalnic.

PNL își va urma parcursul său istoric, de a făuri și de a duce mai departe România. Alături de oamenii cărora le pasă cu adevărat de ce se întâmplă în țară, vom reclădi economia slăbită de pandemie, vom consolida democrația, îi vom face pe români să nu mai fugă din țara lor. Poate că par cuvinte mari, dar știu că nu sunt, pentru că vrem același lucru pe care-l vor și românii: să fim mândri de țara noastră.”

Răducu George Filipescu,
senator PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *