Politică

Daniel Drăgulin: “Da, voi candida. Zvonurile sunt doar povești”

Edilul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin candidează pentru încă un mandat. Acesta spune că decizia de a-și asuma un nou mandat este determinată de proiectele pe care trebuie să le finalizeze.

“Am tot fost întrebat în ultima vreme dacă voi mai candida. Așa cum am mai spus public, voi candida, din partea PNL, pentru un nou mandat de primar al municipiului Călărași.

Decizia de a-mi asuma un nou mandat este determinată de proiectele pe care trebuie să le finalizez, acestea reprezentând, de fapt, reconstrucția Călărașiului.

Acest lucru este posibil doar cu ajutorul călărășenilor, care au fost alături de mine și de echipa mea în ultimii 8 ani, călărășeni care știu că așteptările lor nu au fost în zadar.

Am așezat Călărașiul pe drumul modernizarii și al dezvoltării durabile și, cu ajutorul călărășenilor, îmi voi continua proiectele!

Țin să menționez că tentativele de destabilizare ce au apărut în spațiul public privind nume de candidați PNL pentru Primaria Municipiului Călărași reprezintă doar derapaje și dezinformări.

Da, voi candida. Zvonurile sunt doar povești”, declară primarul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *