Actualitate

Se reia examinarea șoferilor care au permisul suspendat

Se reia activitatea de examinare a șoferilor care au permisul suspendat, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.

“Având în vedere prevederile art. 106, alin. 1 din OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, titularul unui permis de conducere eliberat de către o autoritate română sau străină susține, la cerere, testul de verificare a cunoașterii regulilor de circulație până în a 30-a zi, inclusiv, a perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce pentru care poate solicita reducerea perioadei de suspendare, vă comunicăm faptul că se reia activitatea de examinare, în data de 02.04.2020, ora 08:30, la sediul Serviciului Rutier din municipiul Călărași, strada Prelungirea Sloboziei, nr.43, județul Călărași.

Examenul se va susține săptămânal, în ziua de joi, ora 08:30, în aceeași locație.

Persoanele care se vor prezenta pentru susținerea examenului de reducere a perioadei de suspendare sunt obligate să respecte prevederile Ordonanțelor Militare în vigoare și să ia toate măsurile de protecție individuală”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Călărași.

 

foto: romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *