Administrație

Consiliul Județean susține că la EcoAqua existau falși angajați care încasau ilegal salarii fără să se prezinte la muncă

Consiliul Județean (CJ) Călărași susține, printr-un comunicat de presă, că la EcoAqua Călărași existau, încă din 2014, falși angajați care încasau ilegal salarii fără ca aceștia să se prezinte la muncă.

Redăm, integral, informarea CJ publicată pe o rețea de socializare:

“Miercuri, 27 mai 2020, au plecat către Parchetul Călărași declarațiile pe propria răspundere ale unor falși angajați ai EcoAqua care încasau ilegal salarii neprezentându-se la muncă. Din anul 2014 până în prezent aceștia doar semnau fișele de pontaj efectuate din pix și statele de plată. Întregul mecanism era cunoscut și APROBAT de fostul director general Cezar Neagu, cu susținerea primarului municipiului Călărași, Daniel Drăgulin. Neregulile descoperite la SC ECOAQUA SA ne ridică multe semne de întrebare. De la cât de mult au influențat salariile angajaților fictivi prețul la apă, până la cât de departe s-a putut ajunge într-o instituție a statului aflată în slujba cetățeanului. Prețul apei crește pe spatele călărășeanului, iar alții beneficiază de salarii și prime nemeritate. Aceasta este realitatea de la EcoAqua pe care municipalitatea vrea să o ascundă sub preș. Așteptăm ca organele competente să dispună în consecință.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *