Politică

Daniel Drăgulin: “Susținem hotărârea Guvernului pentru alegeri anticipate”

Președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că susține Guvernul cu privire la alegerile anticipate.

“Pentru că în această perioadă politică se tot vorbește de alegeri anticipate aș vrea să subliniez câteva lucruri care pentru mine și pentru toată Organizația PNL Călărași sunt o surpriză plăcută și în același timp este buba pe care Guvernul Orban a dat-o în fața cetățenilor și anume că este primul guvern, primul Prim-Ministru al României care a arătat adevărul activității guvernamentale. Guvernul Orban este primul Guvern care a arătat ce datorii avem, care este deficitul bugetar și ce măsuri concrete s-au luat și se vor lua în continuare pentru a micșora deficitul și a intra pe un făgaș normal privind activitatea guvernamentală. De asemenea este regretabil că în comisii, comisii care în marea lor majoritate sunt patronate de PSD-iști, să existe un circ ieftin acuzând propunerile de miniștri de tot felul de probleme, iar în momentul în care, candidații noștri la funcțiile de miniștri au încercat să aducă argumente și să spună adevărul prezentând activitatea, membrii comisiilor au încercat să obstrucționeze răspunsurile date, totul a culminat cu un vot negativ pe care l-au acordat acestora. Vreau să mai afirm un lucru și anume că suntem întru totul de acord și susținem hotărârea Guvernului pentru alegeri anticipate. Suntem întru totul de acord cu toate hotărârile care s-au luat și spun asta ținând cont că în ședințele de birou național se discută transparent de problemele existente și de măsurile care se stabilesc, lucru care, la fel, nu s-a mai întâmplat niciodată. Acest lucru ne face ca, în această perioadă, să ne mobilizăm astfel încât la alegerile ce vin, parlamentare și locale, să ne prezentăm în fața electoratului cu candidați care vor câștiga alegerile locale.”

Drăgulin a mai afirmat că PNL Călărași va lupta pentru ca Valentin Barbu să câștige președinția Consiliului Județean.

“După cum știți, Barbu Valentin este candidatul nostru la președinția Consiliului Județean și indiferent ce spun unii sau alții, pesediști sau nu, tot felul de vorbe, suntem hotărâți, ca t de fiecare dată, să ne strângem rândurile și să luptăm astfel încât candidatul nostru să ajungă președintele Consiliului Județean Călărași. Bineînțeles că nu trebuie să minimalizăm activitățile de precampanie din toate localitățile județului Călărași să putem să maximizăm peste tot aceste voturi. Pot să mai adaug că se va stabili un calendar pentru alegeri, un calendar ce va fi aprobat în ședința de Birou Executiv Național după care ne vom supune acestor hotărâri ca tot ceea ce se întâmplă ulterior să demonstreze, nu numai capacitatea noastră de a ne mobiliza, cât și puterea noastră de muncă în tot ceea ce facem”, a conchis președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *