Actualitate

Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din București și Călărași,  împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- B.T. Călărași, au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiului București, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict. Trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

La data de 21 iulie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au surprins în flagrant două persoane, din municipiul Călărași, având asupra lor 20 de grame de cannabis, 2 grindere și 1 cântar electronic de precizie.

De asemenea, la data de 27 iulie a.c., alte două persoane din municipiul Călărași au fost depistate în municipiul București, după ce ar fi vândut 25 de grame de cannabis.

La data de 5 august a.c., a fost efectuată o percheziție domiciliară în municipiul  București, în urma căreia au fost ridicate 26 de grame de cannabis, 1,17 grame de metamfetamină, 2 grindere și un cântar de precizie.

În fapt, persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 18 si 22 de ani, ar fi achiziționat diverse cantități de cannabis din București, pe care le-ar fi vândut către consumatori din județul Călărași.

În cauză au fost reținute 3 persoane pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, iar în activități au fost angrenați și jandarmi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *