Actualitate

Acţiuni pentru limitarea virusului Covid-19, la Călăraşi

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat, în data de 9 ianuarie a.c., acțiunile pentru limitarea virusului COVID-19.

Forțele de ordine au fost angrenate în acțiuni punctuale de control, efectuând verificări la 61 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, 502  obiective de interes și 385 de  autovehicule destinate transportului de persoane.

De asemenea, în vederea respectării măsurii de siguranță polițiștii au verificat 1.459 de persoane, dintre care 636 aflate în izolare și carantină.

Totodată, pentru nerespectarea măsurilor de siguranță polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale la Legea 55/2020.

În continuare, principalul obiectiv al acțiunilor Poliției Române în contextul pandemiei vizează protejarea sănătății cetățenilor.

Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Aceştia recomandă tuturor cetățenilor să păstreze distanța fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună riscului îmbolnăvirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *