Actualitate

Amenzi de peste 390.000 de lei, aplicate de polițiști

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 19 persoane, precum și dispunerea a 12 de măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 69 de conducători auto au rămas fără permis.

În săptămâna 18 – 24 mai a.c., peste 600 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.
Au fost organizate 14 acțiuni și s-a intervenit la 378 de evenimente, dintre care 365 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 86 de infracțiuni, 19 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 12 măsuri preventive.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 881 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 390.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 16 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 69 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

„Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *