Actualitate

Arestat pentru furt și conducere fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași cercetează un bărbat pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 06 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au fost sesizați prin plângere de către administratorul unei societăți comerciale, din comuna Curcani, județul Călărași, cu privire la faptul că i-a fost sustras un microbuz.

În fapt, la data de 03 iulie a.c., în jurul orei 23:50, un bărbat în vârstă de 51 de ani, în calitate de șofer, a parcat microbuzul într-o parcare amenajată de pe DN4, în localitatea Curcani, județul Călărași, iar după ce l-a asigurat prin sistemul de închidere centralizată, a lăsat cheile acestuia într-un spațiu din compartimentul motor.

Ulterior, la data de 04 iulie a.c., a constatat faptul că microbuzul nu mai este în locul în care a fost parcat, însă a reclamat săvârșirea infracțiunii în data de 06.07.2020.

A fost constituită o echipă de cercetare din cadrul Biroului de Investigații Criminale Oltenița care în urma unui complex de activități informativ-operative a reușit stabilirea identității persoanei care a sustras microbuzul, acesta fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Ulmeni, județul Călărași.

În noaptea de 06/07 iulie a.c., în jurul orei 01:00, bărbatul a fost găsit de către polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași pe raza de competență, acesta indicând locul în care a abandonat microbuzul sustras.

La data de 07 iulie a.c., bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraților, care au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *