Actualitate

DGASPC Călărași renunță la birocrație. Se depun acte în format electronic

Începând cu data de 01 februarie 2020, persoanele interesate să depună cererea și documentele în scopul evaluării/reevaluării situației medico-sociale, în vederea obținerii unei posibile încadrări într-un grad de dizabilitate, le pot depune și în format electronic, astfel:
• Pentru persoanele care au vârsta sub 18 ani împliniți, documentele vor fi transmise electronic la adresa de e-mail: sec_copii_cl_@dgaspc-cl.ro;
• Pentru persoanele care au vârsta peste 18 ani împliniți, documentele vor fi transmise electronic la adresa de e-mail: sec_adulti_cl@dgaspc-cl.ro.

Fiecare persoană ce a transmis un e-mail la oricare dintre adresele menționate mai sus, va primi un răspuns automat prin intermediul căruia i se va confirma primirea e-mailului. Ulterior, în termen de 15 zile, persoanele în cauză vor fi informate prin intermediul adresei de e-mail, asupra datei la care vor fi programate la evaluare în cadrul Serviciului de Evaluare Complexă Copii sau Serviciului de Evaluare Complexă Adulți, după caz, sau dacă va fi necesar se va solicita depunerea de documente suplimentare.

Persoanele care nu au posibilitatea să utilizeze portalul de servicii online al instituției, vor proceda la transmiterea fizică a acestora, la sediul D.G.A.S.P.C. Călărași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *