Administrație

Drăgulin: „O nouă creșă pentru copii va fi construită în cartierul Măgureni”

Primăria Călărași a semnat miercuri, 29 iulie 2020, în urma finalizării achiziției publice, contractul de execuție lucrări pentru proiectul „Înființare creșă în municipiul Călărași”.

Valoarea contractului este de 2.002.527,79 lei fără TVA, iar lucrările prevăd construcția unei clădiri parter+etaj, cu destinația creșă, pe un teren aflat în curtea Școlii Nr. 6, din cartierul Măgureni. La etaj, suprafața construită va fi de 358,37 mp, iar la parter de 375,07 mp. Creșa va avea două săli de clasă. Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis imediat după constituirea garanției din partea constructorului. Durata execuției lucrărilor este de 12 luni.

„O nouă creșă pentru copii, cu două săli de clasă, va fi construită în cartierul Măgureni, în aproximativ un an de zile. Investițiile în învățământul antepreșcolar nu se opresc aici, extinderea actualei creșe din municipiul Călărași urmând a beneficia de fonduri europene! Contractul așteaptă să fie semnat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației”, a transmis edilul municipiului Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *