Administrație Social

Fosa septică a Centrului de Abilitare şi Reabilitare Olteniţa, reparată cu sprijinul unui sponsor

Vicepreședintele Consiliului Județean Călărași, Mihăiță Beștea, i-a mulțumit public, în cadrul unei conferințe de presă, unui reprezentant al unei societăți care a sponsorizat cu suma de 90.000 de lei o investiție care se va realiza în cadrul Centrului de Abilitare și Reabilitare (CAbR) Oltenița, centru care aparține de DGASPC Călărași.

Sponsorul este Sorin Blaga, cel care deţine firma Liziera de Lac Residences.

Obiectul sponsorizării este reprezentat de achitarea costurilor cu care beneficiarul va contracta lucrări de reabilitare a stației de pompare și înlocuire a tronsonului de canalizare pentru CAbR Oltenița, din cadrul DGASPC Călărași.

Sucursala Oltenița a Ecoaqua se va ocupa de realizarea acestei investiții, prin încheierea unui contract de lucrări, achiziția fiind deja efectuată prin intermediul Catalogului Electronic SICAP.

Remedierea fosei septice din incinta CAbR Oltenița este necesară, întrucât bazinul de tablă a fosei este deteriorat, existând pericolul de prăbușire. De asemenea, pompa de debit mic este raportată la capacitatea centrului și nu pornește automat, astfel încât există permanent pericolul de inundație, în caz de fenomene meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploile abundente sau zăpada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *