Actualitate

Haine de contrabandă, ridicate de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au indisponibilizat articole de îmbrăcăminte de contrabandă, în valoare de 4.000 de lei.

La data de 29 iulie a.c., polițiștii au desfășurat o acțiune pe linia respectării normelor legale în domeniul proprietății intelectuale, precum și pentru protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicite.

Cu ocazia activităților desfășurate în teren, polițiștii au verificat 2 societăți comerciale și au constat  o infracțiune de  „punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare”.

De asemenea, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor un număr de 38 de articole vestimentare (tricouri și maiouri), purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, bunurile având valoarea de 4.000 de lei.

Activitățile vor continua și în perioada următoare, obiectivul fiind menținerea unui climat de legalitate în activitatea economică și protejarea consumatorului.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *