Cultură

Atelierul fulgilor de nea, eveniment dedicat sărbătorilor de iarnă, la Călărași

Sărbătorile de iarnă vin, pe meleagurile noastre, cu o mulțime de tradiții de iarnă, de o frumusețe aparte, unice, irepetabile, asupra cărora merită să ne aplecăm cu respect, promovându-le, spre bucuria tuturor generațiilor.

Muzeul Dunării de Jos, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, organizează în perioada 14-15 decembrie 2021, Atelierul fulgilor de nea.

Manifestarea, dedicată sărbătorilor de iarnă, se va desfășura la Secția Arheologie a muzeului (demisolul Consiliului Județean Călărași), între orele 9:00 și 11:00.

Preț participare: 2 lei/persoană.

Pentru înscrieri, sunați la numărul de telefon 0722/270.848, persoana de contact fiind Anișoara Topârceanu, șef serviciu.

Din cauza contextului epidemiologic actual, activitățile se vor derula respectând condițiile impuse de pandemia de Covid-19. Toți participanții vor păstra o distanță de cel puțin 1 m față de celelalte persoane și vor purta mască de protecție. Muzeul va pune la dispoziția participanților doar materiale dezinfectante. În același timp, nu vor putea participa la activități persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *