Actualitate

Noaptea de Revelion, norocoasă pentru un călărăşean. A câştigat la tragerile speciale Loto

Noaptea dintre ani a fost una fericită, pentru mai mulţi jucători ai Loteriei Române. Printre cei care s-au întâlnit cu norocul se numără şi o persoană din Călăraşi, care a câştigat la Loto 268.881,80 de lei.

Potrivit informaţiilor Loteriei Române, publicate pe pagina oficială de Facebook, în urma omologărilor din seara trecută, s-au înregistrat următoarele câștiguri:

La tragerea Noroc, s-a câștigat premiul de categoria a II-a, în valoare de 196.603,38 de lei. Biletul norocos a fost jucat pe aplicația mobilă AmParcat.ro.

La tragerea suplimentară Joker, la categoria a II-a, s-au înregistrat trei câștiguri a câte 143.440,90 de lei fiecare. Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la o agenție din Buzău, iar celelalte două câștiguri au fost obținute pe un bilet jucat la o agenție loto din Călărași.

La tragerea suplimentară Joker, la categoria a III-a, s-a înregistrat un câștig în valoare de 211.973,76 lei. Biletul norocos a fost jucat la o agenție loto din sectorul 2, București.

La tragerea suplimentară Loto 5/40, la categoria a II-a, s-au înregistrat două câștiguri a câte 61.359,20 de lei fiecare. Unul dintre biletele norocoase a fost jucat la o agenție din Pitești, iar cel de-al doilea, la o agenție loto din sectorul 2, București.

Sursa foto: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *